Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB LTE - Szürke - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB LTE - Szürke
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB LTE - Szürke

Termékkód: SM-X516BZAAEUE

10,9 hüvelyes, 2304x1440 WUXGA+, TFT, 128GB tárhely, 6GB memória, S Pen támogatás, 8 MP hátlapi / 12 MP előlapi kamera, 5G LTE, Wi-Fi, Bluetooth

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
213 700 Ft
168 268 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 213 700 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Sokszínű megjelenés, amivel ragyogni tudsz!

Lépj be a szórakozás és a kreatív lehetőségek világába a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ készülékekkel! Nézz, alkoss és oszd meg, amit szeretsz, élénk részletességgel a fényes és magával ragadó képernyőn! Mindkét modell elérhető szürke, menta, ezüst vagy levendula színben, hogy könnyedén illeszkedjen az egyedi kisugárzásodhoz.

Fejleszd jegyzetelésed az S Pen segítségével!

Írj, készíts vázlatokat és rajzolj kedvenc jegyzetelő alkalmazásodban az újratervezett, víz- és porálló S Pen segítségével, ami a tablethez jár! Mostantól négy divatos színváltozatban illeszkedik tableted stílusához. Ezen felül mágnesesen rögzítheted a tableted hátoldalára. Az új Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ az S Pen Creator Edition-t is támogatja, hogy a teljes kreatív potenciálodat kibontakoztathasd.

Élénk árnyalatok. Lenyűgöző látvány.

A nagy felbontású 12,4 hüvelykes vagy 10,9 hüvelykes kijelzőn minden élethűen jelenik meg. A DCI-P3 színskálának és a megnövelt fényerőnek köszönhetően a részletek élesek és tiszták, a színek pedig élénkek, így mindig lenyűgöző látványban lehet részed.

Hihetetlenül sima minden médiatartalmad

Merülj el a gördülékeny látványban a képernyő akár 90 Hz-es adaptív képfrissítési frekvenciájának köszönhetően! Függetlenül attól, hogy a kedvenc sorozatodat nézed, a közösségi oldalakat pörgeted vagy a legújabb videódat szerkeszted, a képernyő úgy alkalmazkodik, hogy minden mozdulat simának és élethűnek tűnik.

Kiterjedt és világos látvány még a szabadban is a Vision Booster funkcióval

A Vision Booster lehetővé teszi, hogy a tablet hatalmas képernyőjét fényes környezetben is jól lásd, köszönhetően az intelligens kültéri algoritmusnak, amely érzékeli a napfényt, és a megfelelő módon igazodik hozzá. Válts könnyedén a stúdiód és a teraszod között a kontraszt- és színjavításnak köszönhetően, amely biztosítja, hogy a tartalmaid jól láthatóak és élénkek maradjanak minden környezetben.

Szemvédelem neked és szeretteidnek!

Nézz, alkoss és játssz, ameddig csak akarsz, miközben biztos lehetsz abban, hogy a szemeid védve vannak! A Galaxy Tab S9 FE és a Tab S9 FE+ kijelzőjét csökkentett kékfény-kibocsátással terveztük, hogy megóvjuk a látásodat, és kényelmes nézési élményt nyújtsunk, miközben a szórakozási zónában maradsz.

Maradj kreatív útközben is a hosszú üzemidejű akkumulátorral!

Tartsd fenn a kreativitásodat a hosszú akkumulátor üzemidővel! Elég energia van benne ahhoz, hogy a nap nagy részét kibírja, és valószínűleg még egy kis tartalék is marad, hogyha a telefonodnak is szüksége lenne egy kis feltöltődésre. Csatlakoztasd Samsung Galaxy okostelefonodat egy USB-C kábellel, a többiről pedig a gyorstöltés gondoskodik.

Fejleszd kreativitásod, nagyképernyőre optimalizáltan!

Engedd szabadjára a fantáziádat a profi szintű jegyzetelésben a Samsung Notes és a GoodNotes segítségével - zökkenőmentes S Pen élményre és a valódi papírra írás érzésére optimalizálva! Rajzolj portré nézetben, és szerkessz vízszintes nézetben, vagy fordítva!

Az első víz- és porálló Galaxy S FE tablet

Mikor a napod nehéz fordulatot vesz, a Tab és az S Pen akkor is strapabíró és tartós marad. A sima kialakítású tabletet egy erős, teljes fémkeret védi a véletlen ütődésektől. Az IP68-as minősítés pedig azt jelenti, hogy ez az első víz- és porálló Galaxy S FE tabletünk S Pen tollal.

Gyorsítsd fel a hatékonyságodat, növeld a tárhelyedet!

A nagy teljesítményű Exynos 1380 lapkakészlet által a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ zökkenőmentes és gyors multitaskingot, streaming-et és játékot tesz lehetővé számodra. Válassz akár 256 GB belső tárhelyet, de ha még több helyre van szükséged a videóid, alkotásaid, nagyfelbontású fotóid és egyéb fájljaid számára, használd a microSD kártyádat.

Duplázd meg a kapcsolódási lehetőségeidet egy extra eSIM-mel!

A Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ készülékekben található Dual SIM opcióval útközben is tarthatod a kapcsolatot, és könnyedén válthatsz hálózatot. Aktiváld az eSIM-et, és állítsd be elsődlegesnek néhány érintéssel. Ha készüléket váltasz, az eSIM-kapcsolataid is átköltöznek, így egyetlen barátod sem marad ki.

Belépés a családi körbe

Hozz létre és adj hozzá Samsung-fiókokat a Tabodhoz, és hagyd, hogy más családtagok is osztozhassanak az élményben! Amikor gyermeked számára hozol létre fiókot beállíthatod a szülői felügyeletet, például kezelheted az általa elérhető alkalmazásokat és szolgáltatásokat, valamint aktiválhatod a helymeghatározást is, a nyugalmad megőrzéséért.

PC-szerű élmény egyetlen kattintással

Csatlakoztasd a Book Cover billentyűzetedet, hogy könnyedén elvégezhesd a teendőidet! A funkcióbillentyűk, trackpad valamint a DeX üzemmód segítségével zökkenőmentes PC-szerű élményben lehet részed. A hatékonyságod növelése érdekében adj hozzá alkalmazás-parancsikonokat, és csatlakozz vezeték nélkül más Samsung Galaxy eszközökhöz, hogy bármilyen képernyőn gépelhess!

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Belső memória6 GB
Belső tárhely128 GB
BluetoothIgen
Internet hozzáférés5G / Wifi
Kamera (előlapi)8 MP
Kamera (hátlapi)12 MP
Kijelző felbontás2304x1440
Kijelző méret10.9"
Méretek165.8 x 254.3 x 6.5 mm
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebességeOcta-core (2.4GHz, 2GHz)
SIM foglalatIgen
Súly524 g
SzínSzürke
Tárhely bővíthetőségVan